werken bij Rentokil | Werken bij Rentokil

Werken bij
Rentokil is
werken aan
kwaliteit

Werken aan kwaliteit

 

Rentokil Pest Control is dé expert in preventie, inspectie en bestrijding van ongedierte in en rond bedrijfsgebouwen en bij mensen thuis. Wij zijn onderdeel van het internationale concern Rentokil Initial. Als marktleider weten wij als geen ander hoe we ongedierteproblemen moeten aanpakken. Met meer dan 350 medewerkers, verspreid over 5 vestigingen in Nederland, zijn wij al ruim 85 jaar het aanspreekpunt in Nederland op het gebied van plaagdieren. Van knaagdieren tot insect: Onze experts lossen overlast van ongedierte direct op. Uitstekend getraind en uitgerust met de meest moderne producten, zijn wij ongedierte altijd een stap voor.

 

Jij en Rentokil

 

Werken aan kwaliteit? Daar krijg je bij Rentokil Pest Control alle ruimte voor. Als trotse marktleider zijn we dé expert als het gaat om preventie, inspectie en bestrijding van ongedierte. Onze getrainde vakmensen zijn echte probleemoplossers en gebruiken de meest moderne producten.

In samenwerking met Jobs in the city is er een artikel gemaakt over werken bij Rentokil. Lees hier het hele artikel van Bart van Hedel en Maroesjka de Best. 

We combineren veiligheid met verantwoordelijkheid en voelen ons thuis in een eerlijke, open en rechtdoorzee-werksfeer. Hoe zit dat bij jou? Ben jij uit hetzelfde hout gesneden en wil je samen met ons de schouders eronder zetten? Dan maken we graag kennis. Welkom, we horen graag van je.  

Klant- en servicegericht

Dat zijn alle Rentokil-medewerkers. Overal en altijd. Het maakt niet uit in welke functie of binnen welke afdeling je werkt.…

Vernieuwend

Koploper en trendsetter in ongediertebestrijding. Dat word je niet zomaar, daar moet je dagelijks hard voor werken. Om ongedierte steeds…

Rentokil Academy

Het draait om jouw groei en ontwikkeling. Daar krijg je binnen onze Rentokil Academy alle ruimte voor. Door de dagelijkse…

Klant- en servicegericht

Dat zijn alle Rentokil-medewerkers. Overal en altijd. Het maakt niet uit in welke functie of binnen welke afdeling je werkt. Het draait niet om onze producten en diensten, maar om de vragen en problemen van onze klanten. Wij komen met creatieve oplossingen en adviezen op maat. Betrouwbaar en betrokken zetten we altijd een stapje extra. Jij ook?

Vernieuwend

Koploper en trendsetter in ongediertebestrijding. Dat word je niet zomaar, daar moet je dagelijks hard voor werken. Om ongedierte steeds een stap voor te blijven, blijven we onze producten, diensten én medewerkers in rap tempo ontwikkelen. Duurzaam én effectief. Veilig én vakbekwaam. Snel én slim. Vernieuw je met ons mee? Welkom!

Rentokil Academy

Het draait om jouw groei en ontwikkeling. Daar krijg je binnen onze Rentokil Academy alle ruimte voor. Door de dagelijkse praktijk te combineren met interne opleidingen, cursussen en ontwikkelprogramma’s werk je aan jouw vakkennis, vaardigheden en talenten. Doorgroeien? Dat juichen we zeker toe. Dus; wat wil jij bereiken? Wij maken het je mogelijk.